For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

За нас

Muzikalenpazar.com е събирателно място за всички, които се занимават с музика в България под каквато и да е било форма.
Ние сме екип от млади хора, развиващи се в музикалния свят, които виждат липсата от нещо подобно на българския пазар и се стараят да я запълнят. Като такива сме напълно наясно с нуждите и потребностите на музикантите в страната и затова целим muzikalenpazar.com да се превърне в музикален портал, където всички музиканти или любители на музиката могат да споделят идеи и опит и лесно да намират това, което търсят.
Уебсайтът е своеобразна платформа за:
- обяви, свързани с покупко-продажба на музикални инструмени, оборудване и озвучителна техника;
- обяви, свързани с наем на техника и инструменти;
- търсене/предлагане на работа, курсове, уроци и обучения, свързани с музика;
- изработка и ремонт на различни инструменти
- търсене на музиканти за вашата група или събитие;
- споделяне на учебни материали и музикална литература;
- споделяне на мнения, съвети и идеи; отговори на въпроси и други.
Публикациите, които можете да правите, са неограничени.
Към тях можете да добавяте видео, което ще направи по-лесна, ясна и достъпна вашата обява. Защо?
Чрез видеото ще можете например нагледно да покажете всички характеристики на инструмента, който предлагате. Или да презентирате своята група, за да намерите перфектното звено, липсващо от състава ви – било то вокалист/китарист/барабанист/басист и т.н. Или да обясните за какво събитие търсите музикална група и какви точно са вашите изисквания. Или какво оборудане търсите да закупите, точно съответсващо с техниката, която имате към момента и т.н.
И всичко това е напълно безплатно.
Чрез рейтинг системата ни за оставяне на ревю и оценки на потребителите и обявите ще можете да се възползвате от всичко, което уебсайтът предлага, напълно безопасно и сигурно. Вашето ревю ще бъде гаранция и достоверност и за бъдещи потребителите.
Като член на музикалната общност, вашето мнение е важно за нас. При всякакви въпроси, препоръки или проблеми и затруднения, свързани с уебсайта и използването му, моля свържете се с нас.
Създаден с единствената цел да си помагаме взаимно и да имаме едно свое сигурно и музикално място в интернет. От музиканти за музиканти.

Нашите партньори

Top Android
Android